Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.075
FG:
1.017
ABV:
7.6 %
IBU:
24
EBC:
49
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 3.000
TF Vienos salyklas 7.5 3.000
Crystal T50 130.8 1.000
Dark Crystal 261.0 0.300
CaraAroma salyklas 395.9 0.300
      7.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Phoenix 11.0 22 60
Fuggle (UK) 4.2 20 60
      42  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 20.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Skėtinė marenikė (Chimaphila umbellata) 15.0 g Virimui 1 min.
Skėtinė marenikė (Chimaphila umbellata) 20.0 g Pirminei fermentacijai 7 d.

Pastabos

Būtų eilinis porteris, bet kad nemoku... :)
Čiaupo, 15/25, 2/0/2/5.
65C singlas, 18C fermentacija
Prisijungę aludariai