Receptas / NEIPA V1
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 28 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.69
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 75.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 9.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 7.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 7.5 | |
5.300 |
Apyniai
Pastabos
Salinimas 70c -60min, 76 -15min
Fermentacija 18C - 10d
Pirmus apynius sudėti po virimo ir duoti pastovėti 30min prieš šaldant misą.
Sausas apyniavimas po fermentacijos per du kartus po 3d 18C
Fermentacija 18C - 10d
Pirmus apynius sudėti po virimo ir duoti pastovėti 30min prieš šaldant misą.
Sausas apyniavimas po fermentacijos per du kartus po 3d 18C
elis
2017 m. Lapkričio 17 d.Peckelis
2017 m. Lapkričio 18 d.Lrytas1
2017 m. Lapkričio 18 d.IgnasV
2017 m. Lapkričio 21 d.