Receptas / Dar nežinau
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 5 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pils salyklas | 3.3 | 5.000 | 65.8 | |
CaraHell salyklas | 25.0 | 0.500 | 6.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 5.3 | |
Special B salyklas | 291.8 | 0.400 | 5.3 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.400 | 5.3 | |
Cukrus ( baltas ) | 0.0 | 0.400 | 5.3 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 2.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 2.6 | |
Medus | 2.0 | 0.100 | 1.3 | |
7.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.3 | 20 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 30 | 40 | |
Bravo | 15.5 | 30 | 10 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew Abbaye ( trečia karta ) | 300.0 | 82 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Gvazdikėliai | 4.0 g | - | - |