Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 1 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.026
ABV:
5.5 %
IBU:
8
EBC:
83
IBU/OG:
0.12
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.200
Laktozė 1.0 1.000
BEST Munich salyklas 15.5 0.500
BEST Chocolate salyklas 901.4 0.490
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.300
CaraCrystal salyklas 120.2 0.300
Miežiniai dribsniai 3.0 0.300
Avižiniai dribsniai 4.0 0.300
BEST Skrudinti miežiai 1302.0 0.200
      7.590

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 15 60
Cascade (US) 5.8 10 10
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Šokoladas (juodas) 150.0 g Virimui 10 min.
Šokoladas (pieniškas) 150.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas 66 C 90 min
Tekinimas 70 C

Virimas 60 min

Apyniai : 
E.K Golding 60 min
Cascade 10 min

Laktoze 10 min
150 g. islydyto vandenyje sokolado (>70%) 10 min
150 g. islydyto vandenyje pienisko sokolado (arba kakavos) 10 min
Prisijungę aludariai