Receptas / Chocolate Milk Stout
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 1 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.026
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
8
|
|
EBC:
83
|
|
IBU/OG:
0.12
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.200 | 55.3 | |
Laktozė | 1.0 | 1.000 | 13.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 6.6 | |
BEST Chocolate salyklas | 901.4 | 0.490 | 6.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.300 | 4.0 | |
CaraCrystal salyklas | 120.2 | 0.300 | 4.0 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.300 | 4.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.300 | 4.0 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1302.0 | 0.200 | 2.6 | |
7.590 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 15 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 10 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Šokoladas (juodas) | 150.0 g | Virimui | 10 min. | |
Šokoladas (pieniškas) | 150.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Salinimas 66 C 90 min
Tekinimas 70 C
Virimas 60 min
Apyniai :
E.K Golding 60 min
Cascade 10 min
Laktoze 10 min
150 g. islydyto vandenyje sokolado (>70%) 10 min
150 g. islydyto vandenyje pienisko sokolado (arba kakavos) 10 min
Tekinimas 70 C
Virimas 60 min
Apyniai :
E.K Golding 60 min
Cascade 10 min
Laktoze 10 min
150 g. islydyto vandenyje sokolado (>70%) 10 min
150 g. islydyto vandenyje pienisko sokolado (arba kakavos) 10 min