Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 13 d.

Parametrai

OG:
1.033
FG:
1.008
ABV:
3.3 %
IBU:
0
EBC:
116
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Konditerinis cukrus (rudas) 502.8 2.000
      2.000

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Šampano mielės 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Svarainiai 500.0 g Virimui 45 min.
Cinamonas 10.0 g Virimui 45 min.
Gvazdikėliai 2.0 g Virimui 45 min.
Imbieras 2.0 kg Virimui 45 min.

Pastabos

Variacija Ginger Ale tema keičiant citrinas ir laimus į svarainius


Imbierai - nuplauti, susmulkinti
Svarainiai - nuplauti, nusėklinti, susmulkinti.
Imbieras, svarainiai, gvazdikėliai, cinamonas į 5L vandens, virti 45 minutes, nukošti į fermenterį.
Cukrus  į 3L vandens, virti 5 minutes, į fermenterį, gerai išmaišyti.
Šaltą vandenį per imbierą & priekonius į fermenterį iki 20L žymos.
Leisti atvėsti iki ~20C. Sudėti mieles.


Prisijungę aludariai