Receptas / Salyklą pabaigiant
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 26 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 8 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.16
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.600 | 62.1 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.200 | 20.7 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 1.000 | 17.2 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Uošvės apyniai | 1.0 | 80 | 60 | |
Uošvės apyniai | 1.0 | 20 | 30 | |
Uošvės apyniai | 1.0 | 20 | 15 | |
120 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham 3 karta | 100.0 | 80 |
Pastabos
galvojau kad max 2 kg liko bazinio. pirkau Lidle 2kg dribsnių, kad užpildyt tuštumą.
apyniai nebandyti, bet iš dviejų spurgų gavosi labai karti arbata, bet neaišku kiek kartumo liks po fermentacijos ir brandos.
kagi, paršus girdysim jei nesigaus.
2017.10.08 pavirta 60g tų pačių apynių apie 1h -1h 15min ir supilta arbata į antrinę.
Dribsniai 0,78 Eur
Bazinis 1,95 Eur
Miuncheno 0,64 Eur
Apyniai 0 Eur
Mielės 0 Eur
VISO: 3,37
apyniai nebandyti, bet iš dviejų spurgų gavosi labai karti arbata, bet neaišku kiek kartumo liks po fermentacijos ir brandos.
kagi, paršus girdysim jei nesigaus.
2017.10.08 pavirta 60g tų pačių apynių apie 1h -1h 15min ir supilta arbata į antrinę.
Dribsniai 0,78 Eur
Bazinis 1,95 Eur
Miuncheno 0,64 Eur
Apyniai 0 Eur
Mielės 0 Eur
VISO: 3,37
AndriusK
2017 m. Spalio 1 d.GiN
2017 m. Spalio 1 d.Jeigu žalius, tai norint kartumo, reikėjo kiekį dauginti maždaug iš 10 :)
AndriusK
2017 m. Spalio 1 d.GiN
2017 m. Spalio 2 d.AndriusK
2018 m. Gegužės 6 d.