Receptas / MikkMilk
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 26 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
100
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 3.000 | 46.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.500 | 23.4 | |
Laktozė | 1.0 | 0.800 | 12.5 | |
BEST Chocolate salyklas | 905.6 | 0.600 | 9.4 | |
TF Pale Chocolate | 629.0 | 0.500 | 7.8 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 16.0 | 20 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 6 | 15 | |
Centennial | 10.5 | 6 | 5 | |
Centennial | 10.5 | 11 | 1 | |
43 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 13.0 | 80 |
Pastabos
Bandymas pakartoti Mikkeller Milk Stout, tik su čiut mažiau saldumo.
Vanduo - https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=257G1TS
+5g CaCO3 ir 11g NaHCO3 i virimą.
Single infusion 67C - 90min.
Fermentacija 19C.
Vanduo - https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=257G1TS
+5g CaCO3 ir 11g NaHCO3 i virimą.
Single infusion 67C - 90min.
Fermentacija 19C.