Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 26 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.023
ABV:
5.5 %
IBU:
33
EBC:
100
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 3.000
Avižiniai dribsniai 4.0 1.500
Laktozė 1.0 0.800
BEST Chocolate salyklas 905.6 0.600
TF Pale Chocolate 629.0 0.500
      6.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 20 60
Cascade (US) 5.8 6 15
Centennial 10.5 6 5
Centennial 10.5 11 1
      43  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 13.0 80

Pastabos

Bandymas pakartoti Mikkeller Milk Stout, tik su čiut mažiau saldumo.
Vanduo - https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=257G1TS
+5g 
CaCO3 ir 11g NaHCO3 i virimą.
Single infusion 67C - 90min.

Fermentacija 19C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai