Receptas / Ateina rudenėlis
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 10 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
45
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pils salyklas | 3.3 | 5.000 | 64.9 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 1.500 | 19.5 | |
Special B salyklas | 291.8 | 0.300 | 3.9 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 0.300 | 3.9 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 502.4 | 0.300 | 3.9 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.300 | 3.9 | |
7.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.3 | 30 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.0 | 20 | 20 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 20 | 10 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew Abbaye | 12.0 | 82 |