Receptas / Čimbariškių kvietinisss
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.600 | 49.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.500 | 47.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.8 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.1 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat ( antros kartos ) | 100.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 10 min. |