Receptas / Diuseldorfo Altbier
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
44
|
|
EBC:
37
|
|
IBU/OG:
0.79
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 5.000 | 81.4 | |
CaraCrystal | 120.8 | 0.630 | 10.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.380 | 6.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 905.6 | 0.130 | 2.1 | |
6.140 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.3 | 30 | 60 | |
Spalt Select (German) | 2.5 | 25 | 60 | |
Spalt Select (German) | 2.5 | 50 | 30 | |
Spalt Select (German) | 2.5 | 25 | 5 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 80 |