Receptas / Kvietinisss
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.300 | 47.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.300 | 47.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 4.2 | |
4.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.0 | 40 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |