Receptas / Chimay gold blond
Informacija
Kiekis:
38 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugsėjo 29 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.400 | 40.5 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 35.7 | |
CaraBelge salyklas | 32.5 | 0.700 | 8.3 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.600 | 7.1 | |
TF Torrefied Wheat | 5.2 | 0.400 | 4.8 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.300 | 3.6 | |
8.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 60 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 30 | 30 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey | 10.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 20.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 1 min. |
Pastabos
5ml 85% f.r.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
Išragautas.
nieko nekeisčiau,gal tiktai truputi truputi daugiau apelsino žievelės ir kalendros
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
Išragautas.
nieko nekeisčiau,gal tiktai truputi truputi daugiau apelsino žievelės ir kalendros