Informacija

Kiekis:
38 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugsėjo 29 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
28
EBC:
10
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.400
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
CaraBelge salyklas 32.5 0.700
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.600
TF Torrefied Wheat 5.2 0.400
Gliukozė 0.0 0.300
      8.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 60 60
Styrian Goldings 5.3 30 30
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey 10.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 20.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 5.0 g Virimui 1 min.

Pastabos

5ml 85% f.r.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka

Išragautas.
nieko nekeisčiau,gal tiktai truputi truputi daugiau apelsino žievelės ir kalendros
Prisijungę aludariai