Receptas / abė v2.0.0.7
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
3.7 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 2.500 | 48.6 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 48.6 | |
Cukrus | 0.0 | 0.140 | 2.7 | |
5.140 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (CZ) | 2.1 | 5 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
Saaz (CZ) | 2.1 | 10 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
Citra | 12.0 | 10 | 5 | |
43 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss ( II gen) | 12.0 | 65 |
Pastabos
Salinimas 64-67 diapazone 1 h 40 min.
Du virimai į vieną bačką.
2017.08.02 - 27 Ltr OG 1.042 - FG *****
2017.08.03 - 28 Ltr OG 1.042 - FG *****
Du virimai į vieną bačką.
2017.08.02 - 27 Ltr OG 1.042 - FG *****
2017.08.03 - 28 Ltr OG 1.042 - FG *****