Receptas / Pezalas
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 11 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
3.8 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 6.000 | 92.3 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.2 | 0.250 | 3.8 | |
Cukrus | 0.0 | 0.160 | 2.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 901.4 | 0.090 | 1.4 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.3 | 40 | 60 | |
Fuggle (UK) | 4.5 | 15 | 10 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 55 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
4 apelsino skiltelės virimui ir fermentacijai | 100.0 g | Virimui | 10 min. |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.0
(1 balsas)
8.0
Apelsino neradau, labiau primena sausąjį stautą.