Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
89 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 30 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. birželio 3 d.

Parametrai

OG:
1.096
FG:
1.022
ABV:
9.7 %
IBU:
13
EBC:
9
IBU/OG:
0.14
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.300
Kviečiai 3.0 2.300
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.300
Kviečiai 3.0 2.300
      9.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cashmere 9.4 15 80
Cashmere 9.4 7 30
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP400 Belgian Wit (starteris) 35.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (saldžioji) 10.0 g Virimui 2 min.
Apelsinų žievelė (karčioji) 7.0 g Virimui 1 min.
Kalendra 4.0 g Virimui -

Pastabos

RO, 15/19, 3/2/1/6, 2,6 ml.
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=77S6L6J
10 - 50,
40 - 62,
20 - 72,
77 - tekinam.
Prisijungę aludariai