Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 29 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 29 d.

Parametrai

OG:
1.017
FG:
1.004
ABV:
1.6 %
IBU:
0
EBC:
72
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Konditerinis cukrus (rudas) 503.6 1.000
      1.000

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Šampano mielės 7.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Rabarbarai 500.0 g Virimui -
Citrinos sultys 30.0 g Virimui -
Citrinos žievelė 20.0 g Virimui -
Laimo žievelė 20.0 g Virimui -
Laimo sultys 10.0 g Virimui -
Imbieras 1.5 kg Virimui 60 min.
Rabarbarai 1.0 kg Virimui 60 min.

Pastabos

Eilinė variacija Ginger Ale (šįkart v2) tema (https://www.aludariuklubas.lt/redaguoti/11662)

Kadangi man visai patiko beveik giros stiprumo ;) Ginger Ale v2 versija (tiesa, ji buvo kiek suchaltūrinta, bet visai geriama), tai ji tiuninama su rabarbarais.
Rabarbarus (maksimaliai sutrintus) planuoju dėti taip: 1 kg į virimą ir 0,5 kg išjungus.
Citrinų kiekis mažinamas iki 3, laimų nedėsiu.






Prisijungę aludariai