Receptas / Patron Cerveza
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 1 d.
Parametrai
OG:
1.106
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
10.8 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.15
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pils salyklas | 3.3 | 3.480 | 36.4 | |
Pils salyklas | 3.3 | 3.480 | 36.4 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.800 | 8.4 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.800 | 8.4 | |
Ryžių dribsniai | 0.0 | 0.500 | 5.2 | |
Ryžių dribsniai | 0.0 | 0.500 | 5.2 | |
9.560 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 14 | 75 | |
Crystal | 3.6 | 18 | 60 | |
Crystal | 3.6 | 28 | 10 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Lager | 12.0 | 78 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Biersol BrewFerm | 6.0 ml | Virimui | 45 min. |
Pastabos
santykis pradeta 1:2 baigta ~1:4
salinimas 60min 68>63
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 70 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 73 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 75 C
--
75min Boil
--
Mashing out ~1.5h
Yeast - 18C
Fermentation:
~12C 10days + ~19C 3days + ~1C Cold Crash 2 days
Conditioning:
~3C 4 weeks
salinimas 60min 68>63
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 70 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 73 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 75 C
--
75min Boil
--
Mashing out ~1.5h
Yeast - 18C
Fermentation:
~12C 10days + ~19C 3days + ~1C Cold Crash 2 days
Conditioning:
~3C 4 weeks