Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.106
FG:
1.023
ABV:
10.8 %
IBU:
16
EBC:
10
IBU/OG:
0.15
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pils salyklas 3.3 3.480
Pils salyklas 3.3 3.480
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.800
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.800
Ryžių dribsniai 0.0 0.500
Ryžių dribsniai 0.0 0.500
      9.560

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (DE) 8.5 14 75
Crystal 3.6 18 60
Crystal 3.6 28 10
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 78

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Biersol BrewFerm 6.0 ml Virimui 45 min.

Pastabos

santykis pradeta 1:2 baigta ~1:4
salinimas 60min  68>63
1\3dekokcija uzverda, grazinam  gaunasi apie 70 C 
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 73 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 75 C
--
75min Boil
--
Mashing out ~1.5h
Yeast - 18C

Fermentation:
~12C 10days + ~19C 3days + ~1C Cold Crash 2 days
Conditioning:
~3C 4 weeks
Prisijungę aludariai