Receptas / Messe Noire
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 13 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 16 d.
Parametrai
OG:
1.094
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
10.1 %
|
|
IBU:
93
|
|
EBC:
100
|
|
IBU/OG:
0.99
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 51.3 | |
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (Pale Ale) | 35.0 | 1.700 | 17.4 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 1.000 | 10.3 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 1054.8 | 0.500 | 5.1 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.500 | 5.1 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 71.1 | 0.500 | 5.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 4.1 | |
BEST Black Extra salyklas | 1401.1 | 0.150 | 1.5 | |
9.750 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 82 |