Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 29 d.

Parametrai

OG:
1.010
FG:
1.003
ABV:
1.0 %
IBU:
0
EBC:
51
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Konditerinis cukrus (rudas) 502.8 0.600
      0.600

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Šampano mielės 7.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Citrinos sultys 30.0 g Virimui -
Citrinos žievelė 20.0 g Virimui -
Laimo žievelė 20.0 g Virimui -
Laimo sultys 10.0 g Virimui -
Imbieras 1.5 kg Virimui 60 min.

Pastabos

Pats receptas toks:
Susmulkintas imbieras (neluptas, tik nuplautas / po 2jų prietaisų sulaužymo, tarkuoju  rankomis burokine tarka) su cukrumi ir vandeniu užverdamas ir ugnis išjungiama.
Sudedama citrinos ir laimo žievelė ir laikoma 1 val. (5 citrinos ir 5 laimai)
Supilamos citrinos ir laimo sultys ir perkošiama į fermenterį
Atvėsinama per naktį ir sudedamos mielės



Prisijungę aludariai