Receptas / Ginger Ale v2,0 (Ginger Ale)
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 29 d.
Parametrai
OG:
1.010
|
|
FG:
1.003
|
|
ABV:
1.0 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
51
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Konditerinis cukrus (rudas) | 502.8 | 0.600 | 100.0 | |
0.600 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Šampano mielės | 7.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citrinos sultys | 30.0 g | Virimui | - | |
Citrinos žievelė | 20.0 g | Virimui | - | |
Laimo žievelė | 20.0 g | Virimui | - | |
Laimo sultys | 10.0 g | Virimui | - | |
Imbieras | 1.5 kg | Virimui | 60 min. |
Pastabos
Pats receptas toks:
Susmulkintas imbieras (neluptas, tik nuplautas / po 2jų prietaisų sulaužymo, tarkuoju rankomis burokine tarka) su cukrumi ir vandeniu užverdamas ir ugnis išjungiama.
Sudedama citrinos ir laimo žievelė ir laikoma 1 val. (5 citrinos ir 5 laimai)
Supilamos citrinos ir laimo sultys ir perkošiama į fermenterį
Atvėsinama per naktį ir sudedamos mielės
Susmulkintas imbieras (neluptas, tik nuplautas / po 2jų prietaisų sulaužymo, tarkuoju rankomis burokine tarka) su cukrumi ir vandeniu užverdamas ir ugnis išjungiama.
Sudedama citrinos ir laimo žievelė ir laikoma 1 val. (5 citrinos ir 5 laimai)
Supilamos citrinos ir laimo sultys ir perkošiama į fermenterį
Atvėsinama per naktį ir sudedamos mielės