Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. kovo 18 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.002
ABV:
5.3 %
IBU:
34
EBC:
9
IBU/OG:
0.79
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.500
BEST Munich Dark salyklas 25.0 0.400
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.250
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.100
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sorachi Ace (Japan) 12.0 18 60
Mosaic 12.0 10 30
Mosaic 12.0 20 0
      48  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M29 French Saison 10.0 95

Pastabos

Gipso 3 g. į salinimą.
55 - 15 min
64 - 50 min
78 - 10 min -->
10 litrų salinimui, 4 į tekinimo kubilo dugną, 22 tekinimui.

Fermentuoti planuoju labai aukštoje temperatūroj ~30 jei tik pavyks tokią išlaikyti.
Prisijungę aludariai