Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
82 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. kovo 31 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.007
ABV:
4.6 %
IBU:
20
EBC:
9
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Rūkytas salyklas 5.5 2.000
Rugių salyklas 7.0 2.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 1.300
      5.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 13.8 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 10.0 83

Pastabos

Šio alaus variacija mano įrangai:
https://www.aludariuklubas.lt/receptas/11583-rukytas-ruginis-sour-mash

47C - 30min
65C - 45min
72C - 15min
76C - 15min
Atvėsinti iki 40C ir įmesti 200g rūgščiojo salyklo. Palaikyti per naktį ir po to tekinti/virti.

Fermentacija 18C


Prisijungę aludariai