Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. kovo 10 d.

Parametrai

OG:
1.038
FG:
1.009
ABV:
3.8 %
IBU:
19
EBC:
8
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Rūkytas salyklas 5.5 1.500
Rugių salyklas 7.0 1.500
BEST Pale Ale salyklas 6.0 1.000
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 12 60
      12  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

47C - 30min
65C - 45min
72C - 15min
76C - 15min
Atvėsinti iki 40C ir įmesti 200g rūgščiojo salyklo. Palaikyti per naktį ir po to tekinti/virti.

Fermentacija 18C


Prisijungę aludariai