Receptas / Rūkytas ruginis Sour mash
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. kovo 10 d.
Parametrai
OG:
1.038
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
3.8 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Rūkytas salyklas | 5.5 | 1.500 | 37.5 | |
Rugių salyklas | 7.0 | 1.500 | 37.5 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 1.000 | 25.0 | |
4.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
47C - 30min
65C - 45min
72C - 15min
76C - 15min
Atvėsinti iki 40C ir įmesti 200g rūgščiojo salyklo. Palaikyti per naktį ir po to tekinti/virti.
Fermentacija 18C
65C - 45min
72C - 15min
76C - 15min
Atvėsinti iki 40C ir įmesti 200g rūgščiojo salyklo. Palaikyti per naktį ir po to tekinti/virti.
Fermentacija 18C