Receptas / abė v2.0.0.3
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
3.5 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.5 | 3.250 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 3.250 | 50.0 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 5 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 5 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
33 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss (II generacija) | 100.0 | 55 |
Pastabos
1. 65-67C 1h 20min
2. 78C 10min
2. 78C 10min