Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 19 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 22 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.011
ABV:
4.5 %
IBU:
17
EBC:
6
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.090
BEST Pilsnerio salyklas 4.0 1.570
      3.660

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Belma 12.0 10 80
Hallertau Blank 5.8 18 0
      28  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Munkebo 003 62.0 76

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kilnioji blezdingūnė (Chamaemelum nobile) žiedai 9.0 g Virimui 1 min.
Citrinžolė 0.9 g Virimui 1 min.

Pastabos

Vanduo RO 12/19 + 2 gr. gipso, 1 gr. druskos, 4 g CaCl + 1.24/0.27 ml salinimui/tekinimui.
Profilis:
Ca+2       Mg+2   Na+      Cl-        SO4-2
55.2        2.0       12.7      81.8      38.0
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=29KWBM8

Salinimas:
61C - 20 min.,
Dekokcija (100%), keliam iki 71C - 40 min.,
76C - 5 min.,
77C - tekinam.
Prisijungę aludariai