Receptas / Weiss Chocolate
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 18 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 19 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
50
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.300 | 53.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.100 | 34.1 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 903.5 | 0.350 | 5.7 | |
6.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.3 | 30 | 30 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Munkebo 003 | 50.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas
10 min. 50C,
50 min. 66 C,
10 min. 72C
76 -> Out
Ačiū Peckeliui už mieles! :-)
10 min. 50C,
50 min. 66 C,
10 min. 72C
76 -> Out
Ačiū Peckeliui už mieles! :-)
Aludarių Taurė 2017
2017 m. balandžio 30 d.