Receptas / Adagio V
Informacija
Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
89 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 16 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 20 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.14
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale salyklas | 3.0 | 6.660 | 91.0 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 0.660 | 9.0 | |
7.320 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Sigmund's Voss Kveik | 35.0 | 82 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Aviečių stiebai (tekinimo filtras) | 300.0 g | Salinimui | 2 val. | |
Vyšnių šakelės (tekinimo filtras) | 200.0 g | Salinimui | 2 val. | |
Beržo šakelės (tekinimo filtras) | 100.0 g | Salinimui | 2 val. | |
Serbentų stiebai (tekinimo filtras) | 100.0 g | Salinimui | 2 val. | |
Kadagio šakelės (tekinimo filtras) | 2.0 kg | Salinimui | 2 val. | |
Viržis | 45.0 g | Virimui | 3 min. | |
Puplaiškis | 30.0 g | Virimui | 15 min. | |
Miškinė sidabražolė | 12.0 g | Virimui | 20 min. | |
Pelynas | 12.0 g | Virimui | 20 min. | |
Kraujažolė | 12.0 g | Virimui | 20 min. | |
Gailis | 8.0 g | Virimui | 3 min. | |
Sotvaras | 5.0 g | Virimui | 1 min. |
Pastabos
Salinimas "filtro" arbatoje.
68C - 60 min.,
Po to užverdam :). Taip ir perkeliam tekinimui, kažkiek pravės.
Fermentacija:
šaldome iki 22C, suleidžiame mielas, fermentacija 23-24C temperatūroje, ties 5 Plato temperatūrą pakelti iki 33-34C temperatūros. Tokioje ir pabaigti :)
68C - 60 min.,
Po to užverdam :). Taip ir perkeliam tekinimui, kažkiek pravės.
Fermentacija:
šaldome iki 22C, suleidžiame mielas, fermentacija 23-24C temperatūroje, ties 5 Plato temperatūrą pakelti iki 33-34C temperatūros. Tokioje ir pabaigti :)
Saras25
2017 m. Kovo 26 d.