Receptas / abė v2.0.0.2
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 46.4 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 46.4 | |
Cukrus | 0.0 | 0.460 | 7.1 | |
6.460 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
Citra | 12.0 | 10 | 10 | |
38 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss (I gen) | 150.0 | 65 |
Pastabos
Vandens:salyklo santykis
2.3:1
Salinimo planas:
15min 55c
50min 66c
10min 78c
3-4 kartus po 5-7l 80c vandens tekinimui.
viso apie 20-22l tekinimo vandens.
2.3:1
Salinimo planas:
15min 55c
50min 66c
10min 78c
3-4 kartus po 5-7l 80c vandens tekinimui.
viso apie 20-22l tekinimo vandens.
AndriusK
2017 m. Balandžio 2 d.