Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 5 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 11 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.018
ABV:
4.3 %
IBU:
13
EBC:
8
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 3.000
Cukrus 0.0 0.460
      6.460

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 6 60
Saaz (CZ) 4.0 5 60
Saaz (CZ) 4.0 5 30
Willamette 5.0 6 30
Willamette 5.0 6 10
Citra 12.0 10 10
      38  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss (I gen) 150.0 65

Pastabos

Vandens:salyklo santykis
2.3:1

Salinimo planas:
15min 55c
50min 66c  
10min 78c

3-4 kartus po 5-7l 80c vandens tekinimui.
viso apie 20-22l tekinimo vandens.

Komentarai

  • AndriusK

    2017 m. Balandžio 2 d.
    Geriausias mano ragautas kvietinis.
Prisijungę aludariai