Receptas / KULIPKA
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
92 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 4 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 23 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
71
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.200 | 73.9 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 9.2 | |
BLACKSWAEN©COFFEE | 687.0 | 0.400 | 9.2 | |
Torrefied grikiai | 120.5 | 0.280 | 6.5 | |
Sinamar® | 5115.6 | 0.050 | 1.2 | |
4.330 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Munkebo 002 (2 ltr. starteris) | 62.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
50C - 10 min.,
61C - 35 min.,
71C - 20 min.,
77C - tekiname.
1/4/4 - g/d/ch, 1.6/4.87 salinimui/tekinimui
Analitė:
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2
142.9 17.0 50.6 132.8 40.1, ratio 0.3, too malty
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=3PZY4XZ
50C - 10 min.,
61C - 35 min.,
71C - 20 min.,
77C - tekiname.
1/4/4 - g/d/ch, 1.6/4.87 salinimui/tekinimui
Analitė:
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2
142.9 17.0 50.6 132.8 40.1, ratio 0.3, too malty
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=3PZY4XZ