Receptas / Laimė 1.0
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. sausio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. sausio 17 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.500 | 46.3 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 2.500 | 46.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 3.7 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hull Melon | 6.3 | 18 | 60 | |
18 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laimo žievelė | 22.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 15 min. | |
Anyžius žvaigždinis | 2.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Pauzės: 42(15), 63(60), 73(30), 78(10), dribsniai tiesiai į salinimą (nepavirti). Mentalo ir misos pH nematuoti. Laimo cedros apie 22 g gaunasi nuo 4 nedidukų laimų.