Receptas / The RedBeard 1.0
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. sausio 15 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
30
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Red X salyklas | 30.0 | 5.000 | 77.5 | |
BEST Rūkytas salyklas | 5.5 | 1.000 | 15.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.250 | 3.9 | |
Medus | 2.0 | 0.200 | 3.1 | |
6.450 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |
Pastabos
Gipsas į salinimo vandenį apie 4 g, hidromodulis 1:3, NaCl 7 g į virimą. Step mashas: 42C(15m) 64C(60m) 72C(30m), 78C(10m) - tekinimas.