Receptas / Ajerinis 2017.01
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. sausio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. sausio 13 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale salyklas | 5.2 | 5.500 | 93.5 | |
BEST Special X salyklas | 351.2 | 0.300 | 5.1 | |
Special B salyklas | 290.8 | 0.080 | 1.4 | |
5.880 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (DE) | 8.9 | 21 | 60 | |
Ajerai | 1.0 | 15 | 60 | |
East Kent Golding | 5.1 | 18 | 15 | |
Ajerai | 1.0 | 35 | 5 | |
89 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salinta prie 68C
16 litru mash
18 litru sparge
25 litrai puode virimui
21 litras fermenteryje (23 litrai post boil)
druska 0
gipsas 0
rugstis h3po4 10% 35ml+35ml
kerpena 5g 5min
16 litru mash
18 litru sparge
25 litrai puode virimui
21 litras fermenteryje (23 litrai post boil)
druska 0
gipsas 0
rugstis h3po4 10% 35ml+35ml
kerpena 5g 5min