Receptas / APA 2017/1
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. sausio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 9 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.72
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale salyklas | 5.2 | 5.000 | 88.2 | |
Vienos salyklas | 7.5 | 0.500 | 8.8 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.170 | 3.0 | |
5.670 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinta prie 67-68C
15 litru mash
18 litru sparge
25 litrai puode virimui
21 litras fermenteryje (23 litrai post boil)
druska 0
gipsas 0
rugstis h3po4 10% 35ml+35ml
kerpena 5g 5min
virta laaabai vangiai
15 litru mash
18 litru sparge
25 litrai puode virimui
21 litras fermenteryje (23 litrai post boil)
druska 0
gipsas 0
rugstis h3po4 10% 35ml+35ml
kerpena 5g 5min
virta laaabai vangiai