Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. gruodžio 29 d.

Parametrai

OG:
1.117
FG:
1.023
ABV:
12.3 %
IBU:
25
EBC:
23
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.300
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.300
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.150
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.150
      12.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 22 60
Target 10.3 12 15
Target 10.3 12 10
Target 10.3 12 5
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 3.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

BREW MONK STEPS:

24 L VANDENS
  1. 60˚ 30 min – salyklai
  2. 70˚ 15 min
  3. 78˚ 45 min (kol ištekinsiu) – 4+5 litrai 80˚ vandens
  4. 100˚ 90 min
  5. 60 min (HOP1)
  6. 15 min (HOP2)
  7. 10 min  (HOP3)
  8. 5 min (HOP4)
Prisijungę aludariai