Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
92 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 24 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.009
ABV:
5.7 %
IBU:
28
EBC:
11
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsen salyklas 4.0 3.030
Rugių salyklas 7.0 2.580
BEST Caramel Munich III salyklas 166.1 0.080
      5.690

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Green Bullet 12.0 18 80
Tettnanger (DE) 2.1 20 60
Tettnanger (DE) 2.1 20 30
Tettnanger (DE) 2.1 20 0
Saaz (CZ) 4.0 25 0
      103  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 134.0 83

Pastabos

RO/čiaupo 1/1, 15/27, 7 kalkių, 4.9 salinimui, 3.33 tekinimui
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XZXPHL1
Salinimas:
40C - 40 min.,
50C - 10 min.,
61C - 30 min.,
1/2 dekokcija, keliam iki
72C - 40 min.,
tekinam 78C vandeniu.
Tęp, vaikai, kai sugalvosiu kada su tokiu kiekiu ruginio salyklo daryti dekokciją, laikykit mane septyniese ir prireikus, atmušinėkite kojomis :D Vo tu rupke, kaip pasiklijavo. Visur kitur, puikioji markize, viskas gerai, viskas gerai...
Prisijungę aludariai