Receptas / Kėits stauts
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 17 d.
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.025
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
86
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.950 | 57.1 | |
Medus | 2.0 | 0.990 | 14.3 | |
Crystal malt | 132.1 | 0.490 | 7.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.490 | 7.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 812.6 | 0.400 | 5.8 | |
BEST Chocolate salyklas | 914.7 | 0.200 | 2.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1346.0 | 0.200 | 2.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.200 | 2.9 | |
6.920 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Je, nuorietumi :) | 0.0 | 0 | 0 | |
0 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 65 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kietis, žolė (Artemisia Vulgaris) | 56.0 g | Virimui | 60 min. | |
Kietis, žolė (Artemisia vulgaris) | 56.0 g | Virimui | 20 min. | |
Ramunėlė, žiedai ( Matricaria recutita) | 14.0 g | Virimui | 10 min. | |
Saldymedis, šaknys (Glycyrrhiza glabra) | 14.0 g | Virimui | 20 min. | |
Kvapioji vanilė, ankštys (Vanilla planifolia) | 14.0 g | Virimui | 10 min. | |
Trūkažolė, skr. šaknys (Cichorium intybus) | 14.0 g | Virimui | 20 min. | |
Mišk. sidabražolė, šaknys (Potentilla erecta) | 10.0 g | Virimui | 10 min. | |
Pelynas, žolė (Artemisia absinthium) | 10.0 g | Virimui | 10 min. | |
Apelsinas, žievelė (Citrus sinensis) | 7.0 g | Virimui | 10 min. | |
Citrinžolė, žolė (Cymbopogon citratus) | 7.0 g | Virimui | 10 min. | |
Indiškas sarsaparilis, šaknys (Smilax wightii) | 14.0 g | Antrinei fermentacijai | 10 d. |
Pastabos
Pagal Mugwort
Anti Imperial Stout by
Dave Bonta
15/22, RO.
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=833DX01
5/3/12/3/3 - CaSO4/NaCl/CaCl2/MgCl2/CaCO3
Analitė:
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2
130.9 10.0 29.5 216.3 71.7 0.3 too malty
Salinimas:
51C - 10 min.,
67C - 50 min.,
71C - 20 min.,
77C - tekinam.
15/22, RO.
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=833DX01
5/3/12/3/3 - CaSO4/NaCl/CaCl2/MgCl2/CaCO3
Analitė:
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2
130.9 10.0 29.5 216.3 71.7 0.3 too malty
Salinimas:
51C - 10 min.,
67C - 50 min.,
71C - 20 min.,
77C - tekinam.
Crazyte
2016 m. Lapkričio 23 d.