Receptas / Titanum
Informacija
Parametrai
OG:
1.203
|
|
FG:
1.047
|
|
ABV:
20.4 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.06
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 5.000 | 31.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 5.000 | 31.3 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 2.000 | 12.5 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 2.000 | 12.5 | |
Torrifed kviečiai | 3.0 | 1.000 | 6.3 | |
Torrifed kviečiai | 3.0 | 1.000 | 6.3 | |
16.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 9.4 | 40 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 77 |
Pastabos
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=JLQ90HS
Salinimas
10 min. 50C,
50 min. 63 C,
20 min. 72C,
77C tekinam. Nu nelengvai, ale kam lengva... :)
Variacija imperinio kvietinio tema, o kam neatrodo gerai, laikykite tai kvietiniu trippel.
Salinimas
10 min. 50C,
50 min. 63 C,
20 min. 72C,
77C tekinam. Nu nelengvai, ale kam lengva... :)
Variacija imperinio kvietinio tema, o kam neatrodo gerai, laikykite tai kvietiniu trippel.
Aludarių Taurė 2018
2018 m. gegužės 13 d.