Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 29 d.

Parametrai

OG:
1.203
FG:
1.047
ABV:
20.4 %
IBU:
13
EBC:
16
IBU/OG:
0.06
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2018

    2018 m. gegužės 13 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Belgian ales & Sour beers
    Surinkti taškai: 33.09

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 5.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 5.000
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 2.000
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 2.000
Torrifed kviečiai 3.0 1.000
Torrifed kviečiai 3.0 1.000
      16.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (DE) 9.4 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 77

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=JLQ90HS
Salinimas
10 min. 50C,
50 min. 63 C,
20 min. 72C,
77C tekinam. Nu nelengvai, ale kam lengva... :)
Variacija imperinio kvietinio tema, o kam neatrodo gerai, laikykite tai kvietiniu trippel.
Prisijungę aludariai