Receptas / k9
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 50.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 3.200 | 40.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 10.0 | |
8.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 82 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė šviežia | 90.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 5 min. | |
Ramunėlių žiedai | 3.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
Dribsniai - parduotuviniai.
47C - 20min
68C - 60min
76C - 15min
Virsiu 90min
Mieles rehidratuosiu, dėsiu tik 12g visiems 40l.
Fermentacija 3d 18C pabaigti 22C
47C - 20min
68C - 60min
76C - 15min
Virsiu 90min
Mieles rehidratuosiu, dėsiu tik 12g visiems 40l.
Fermentacija 3d 18C pabaigti 22C