Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 18 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.015
ABV:
5.7 %
IBU:
12
EBC:
9
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.600
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.500
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.200
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“00 3.3 0.100
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sladek 7.0 12 60
Willamette 5.0 6 30
Willamette 5.0 6 5
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalendra 5.0 g - 5 min.
Vanilė 1.0 g - 5 min.
Ramunėlių žiedai 1.0 g - 5 min.

Pastabos

Nuo pirmo varianto pasikeitė apyniai, ir dasidėjo priedų.
vanilės ankštis, pusė jos virimui 5 min. kita pusė susmulkinta ir užpilta viskiu, bus supilta per antrine fermentaciją,
o ramunėlių tai paprastas vienas pokelis arbatos. 

Salinam 66- 60min
             76-15min
              tekinam

Prisijungę aludariai