Receptas / Vasaros kvaitulys II
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 18 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.600 | 48.1 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 37.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 9.3 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.200 | 3.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“00 | 3.3 | 0.100 | 1.9 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sladek | 7.0 | 12 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 5 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 5.0 g | - | 5 min. | |
Vanilė | 1.0 g | - | 5 min. | |
Ramunėlių žiedai | 1.0 g | - | 5 min. |
Pastabos
Nuo pirmo varianto pasikeitė apyniai, ir dasidėjo priedų.
vanilės ankštis, pusė jos virimui 5 min. kita pusė susmulkinta ir užpilta viskiu, bus supilta per antrine fermentaciją,
o ramunėlių tai paprastas vienas pokelis arbatos.
Salinam 66- 60min
76-15min
tekinam
vanilės ankštis, pusė jos virimui 5 min. kita pusė susmulkinta ir užpilta viskiu, bus supilta per antrine fermentaciją,
o ramunėlių tai paprastas vienas pokelis arbatos.
Salinam 66- 60min
76-15min
tekinam