Receptas / Alus su imbieru (beer with ginger)
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 19 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
6
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.12
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Cukrus | 0.0 | 1.800 | 51.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 14.4 | |
Crystal malt | 130.9 | 0.500 | 14.4 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 0.500 | 14.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.170 | 4.9 | |
3.470 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 60 | |
10 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Ale 514 | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Imbieras | 150.0 g | Virimui | 15 min. | |
Imbieras | 150.0 g | Virimui | - |
Pastabos
Remiantis Fabbri
Ginger Ale receptu, kiek pamodifikuota (pagal rastus patarimus pridedant apynių)
Peckelis
2016 m. Rugpjūčio 30 d.elis
2016 m. Rugpjūčio 31 d.Crazyte
2016 m. Rugsėjo 1 d.Vakar paragavau kas yra: IMHO gavos labai skystas ir skonio beveik jokio nėra
Dėl pakaštavot: aš visgi norėčiau jį išpilstyt ir kiek palaikyti buteliuose, reiškias, anksčiausiai po gero mėnesio
AntaKalnietis
2016 m. Rugsėjo 1 d.Crazyte
2016 m. Rugsėjo 3 d.