Receptas / Grand Cru
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 27 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.950 | 36.3 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.660 | 30.9 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 18.6 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.190 | 3.5 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.5 | 0.190 | 3.5 | |
Special B salyklas | 291.0 | 0.190 | 3.5 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.190 | 3.5 | |
5.370 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Tradition | 4.3 | 25 | 80 | |
Hallertauer Tradition | 4.3 | 20 | 40 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3763: Roeselare Ale Blend | 350.0 | 81 |
Pastabos
Reiks Flandrijos vandens paieškot...
Calcium: 114.0, Magnesium: 10.0, Sodium: 125.0, Sulfate: 145.0, Chloride: 139.0, Bicarbonate: 370.0. Čia tipo Vakarų Flandrijos vanduo.
Bandom "taisyti" - 4 gipso, 5 druskos. 1/3.65 ml salinimui/tekinimui. Vandens 34 ltr. - 16/18.
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2
131.4 17.0 62.1 93.9 89.3
Singlas 68C 90 min.
Calcium: 114.0, Magnesium: 10.0, Sodium: 125.0, Sulfate: 145.0, Chloride: 139.0, Bicarbonate: 370.0. Čia tipo Vakarų Flandrijos vanduo.
Bandom "taisyti" - 4 gipso, 5 druskos. 1/3.65 ml salinimui/tekinimui. Vandens 34 ltr. - 16/18.
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2
131.4 17.0 62.1 93.9 89.3
Singlas 68C 90 min.