Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 27 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
18
EBC:
24
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 9.0 1.950
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.660
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.190
BEST Caramel Munich II salyklas 120.5 0.190
Special B salyklas 291.0 0.190
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.190
      5.370

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Tradition 4.3 25 80
Hallertauer Tradition 4.3 20 40
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3763: Roeselare Ale Blend 350.0 81

Pastabos

Reiks Flandrijos vandens paieškot...
Calcium: 114.0, Magnesium: 10.0, Sodium: 125.0, Sulfate: 145.0, Chloride: 139.0, Bicarbonate: 370.0. Čia tipo Vakarų Flandrijos vanduo.
Bandom "taisyti" - 4 gipso, 5 druskos. 1/3.65 ml salinimui/tekinimui. Vandens 34 ltr. - 16/18.
 Ca+2      Mg+2    Na+    Cl-      SO4-2
131.4      17.0       62.1   93.9    89.3
Singlas 68C 90 min.
Prisijungę aludariai