Informacija

Kiekis:
4 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. liepos 15 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 1 d.

Parametrai

OG:
1.115
FG:
1.023
ABV:
12.0 %
IBU:
14
EBC:
96
IBU/OG:
0.13
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 1.000
Marris Otter salyklas 5.0 1.000
CaraMunich salyklas 121.2 0.050
Special B salyklas 293.2 0.050
Special B salyklas 293.2 0.050
CaraMunich salyklas 121.2 0.050
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 807.2 0.030
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 807.2 0.030
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1505.5 0.020
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1505.5 0.020
      2.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 5 60
East Kent Golding 5.5 5 15
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M42 New World String Ale 3.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kava 20.0 g Pirminei fermentacijai 28 d.
Prancūziško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos 10.0 g Pirminei fermentacijai 28 d.

Pastabos

Drožlės:
užmerktos 28g Dalwhinnie 15 YO, 2016-07-20.

Kava:
skrudinta pramoniniu fenu ~14 min @ 280 C
city+ / medium

Pirminė 2016-07-27
Antrinė 2016-07-01

Kava ir drožlės su viskiu į antrinę, 5 d.


Prisijungę aludariai