Receptas / Danylos elis
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 3 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.000 | 79.4 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 7.9 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.250 | 4.0 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.250 | 4.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.2 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.1 | 0.100 | 1.6 | |
6.300 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M07 British Ale | 12.0 | 76 |
Pastabos
Step mash: 40C(15 min) - 63C(60 min) - 72C(15min) - 78C(10 min), tekinimas 78-80C