Informacija

Kiekis:
4 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 26 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.006
ABV:
5.8 %
IBU:
48
EBC:
25
IBU/OG:
0.95
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 1.000
Special B salyklas 292.0 0.050
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 300.6 0.010
      1.060

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.1 5 60
Mosaic 12.0 5 30
Ahtanum 3.8 5 5
Cascade (US) 6.9 2 5
      17  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M54 Californian Lager 3.0 88

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 1.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Black Dehusked dėjau 0.002 kg, bet tokių mažų skaičių neleidžia įvesti.
Skaičiuoklėj pakoregavau salyklo EBC 1500 / 5 =300 ir padidinau iki 0.002kg * 5 = 0.01kg.

Salinimas:
30 min 60C->64C
30 min 64C->65C
30 min 65C->68C
30 min 68C->71C
30 min 71C->74C
"tekinimas":
2.5L 80C
Prisijungę aludariai