Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gegužės 19 d.

Parametrai

OG:
1.037
FG:
1.010
ABV:
3.5 %
IBU:
30
EBC:
14
IBU/OG:
0.82
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale salyklas 6.0 5.000
Crystal malt 130.1 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 60 60
East Kent Golding 5.5 30 30
East Kent Golding 5.5 30 1
East Kent Golding 5.5 30 0
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 22.0 72

Pastabos

https://byo.com/stories/issue/item/2323-ordinary-bitter
Salinimas 67c -60min
               76c -15min
fermentacija 19c

Komentarai

  • gi-bi

    2016 m. Birželio 15 d.
    Rytoj virsiu biteriuką pagal Tavo receptą.
    Susivedžiau visas medžiagas viens prie vieno.
    Tik apynių formą suvedžiau "granulės".
    Man tada IBU duoda 35,tai gaunasi nemažas skirtumas!
    O kokius apynius naudojai Tu?
  • Lrytas1

    2016 m. Birželio 15 d.
    Granules.
  • gi-bi

    2016 m. Birželio 15 d.
    Tai IBU buvo 35(viršutinė riba pagal stilių).
    Kaip manai,ar verta mažinti iki 30?
  • Lrytas1

    2016 m. Birželio 15 d.
    Kie garantijos, kad pas SA to IBU teik like ? Mažink 5 IBU nieko nepakeis :)
Prisijungę aludariai