Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 15 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 6 d.

Parametrai

OG:
1.076
FG:
1.006
ABV:
9.2 %
IBU:
32
EBC:
7
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 2.9 6.000
CaraPils 5.0 0.500
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.500
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 3.3 0.350
      7.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 4.1 75 60
Saaz (Czech) 2.3 50 40
Styrian Golding (Dry hopping) 4.1 25 0
Saaz 3.2 50 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel 12.0 92

Pastabos

Naudosim La Chouffe alui naudojamas salinimo temperatūras:

CHOUFFE HOUBLON DOBBELEN IPA TRIPEL

Mash schedule 
127°F (53°C) for 20 minutes
145°F (63°C) for 20 minutes
154°F (68°C) for 20 minutes
and ramp to 176°F (80°C) for sparging

Šaltinis: https://beerandbrewing.com/VMvilisAAKGj51nr/article/belgian-beer-youre-probably-doing-it-wrong 

Candy sugar dedamas likus 10 min.


Prisijungę aludariai