Receptas / La Chouffe
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 15 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 6 d.
Parametrai
OG:
1.076
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
9.2 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 6.000 | 81.6 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 6.8 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.500 | 6.8 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 3.3 | 0.350 | 4.8 | |
7.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 4.1 | 75 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.3 | 50 | 40 | |
Styrian Golding (Dry hopping) | 4.1 | 25 | 0 | |
Saaz | 3.2 | 50 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel | 12.0 | 92 |
Pastabos
Naudosim La Chouffe alui naudojamas salinimo temperatūras:
Mash schedule
Šaltinis: https://beerandbrewing.com/VMvilisAAKGj51nr/article/belgian-beer-youre-probably-doing-it-wrong
Candy sugar dedamas likus 10 min.
CHOUFFE HOUBLON DOBBELEN IPA TRIPEL
Mash schedule
127°F (53°C) for 20 minutes
145°F (63°C) for 20 minutes
154°F (68°C) for 20 minutes
and ramp to 176°F (80°C) for sparging
Šaltinis: https://beerandbrewing.com/VMvilisAAKGj51nr/article/belgian-beer-youre-probably-doing-it-wrong Candy sugar dedamas likus 10 min.