Informacija

Kiekis:
46 litrai
Efektyvumas:
96 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 22 d.

Parametrai

OG:
1.082
FG:
1.013
ABV:
9.0 %
IBU:
78
EBC:
75
IBU/OG:
0.96
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 8.5 7.500
Medus 2.0 1.050
Crystal malt 152.0 0.900
Avižiniai dribsniai 4.0 0.750
Rugiai 7.0 0.750
Brown Malt salyklas 151.7 0.750
Kviečiai 3.0 0.500
Carafa I 911.9 0.400
Carafa III 1317.0 0.400
      13.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sorachi Ace 12.5 85 60
Chinook 14.6 50 60
      135  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP051 California Ale V Yeast 560.0 60
Campagne yeast 7.0 84

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Imbieras 1.3 g Virimui 1 min.
Kava 25.0 g Antrinei fermentacijai 10 d.
Habanero 5.0 g Antrinei fermentacijai 10 d.
Lemon Drop Chili Pepper 3.0 g Antrinei fermentacijai 10 d.

Pastabos

Klonas.Vanduo 25/35, 7 ml tekinimui. Druskos - 5 gipso, 4 druskos, 20 CaCl, 10 CaCO3.ProfilisCa+2    Mg+2    Na+    Cl-        SO4-2247.6   17.0      30.5    205.9    70.2SalinimasRugius su tiek pat salyklo 30 min. 40CViską 50C - 10 min.,62C - 40 min.,72C - 30 min., 78c tekinam. Abaldet efektyvumas, antrinei su medumi alaus kiekį padidinti iki 26,4 :D
Prisijungę aludariai