Receptas / Sabaka
Informacija
Kiekis:
46 litrai
Efektyvumas:
96 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 22 d.
Parametrai
OG:
1.082
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
9.0 %
|
|
IBU:
78
|
|
EBC:
75
|
|
IBU/OG:
0.96
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 8.5 | 7.500 | 57.7 | |
Medus | 2.0 | 1.050 | 8.1 | |
Crystal malt | 152.0 | 0.900 | 6.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.750 | 5.8 | |
Rugiai | 7.0 | 0.750 | 5.8 | |
Brown Malt salyklas | 151.7 | 0.750 | 5.8 | |
Kviečiai | 3.0 | 0.500 | 3.8 | |
Carafa I | 911.9 | 0.400 | 3.1 | |
Carafa III | 1317.0 | 0.400 | 3.1 | |
13.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sorachi Ace | 12.5 | 85 | 60 | |
Chinook | 14.6 | 50 | 60 | |
135 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WLP051 California Ale V Yeast | 560.0 | 60 | |
Campagne yeast | 7.0 | 84 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Imbieras | 1.3 g | Virimui | 1 min. | |
Kava | 25.0 g | Antrinei fermentacijai | 10 d. | |
Habanero | 5.0 g | Antrinei fermentacijai | 10 d. | |
Lemon Drop Chili Pepper | 3.0 g | Antrinei fermentacijai | 10 d. |
Pastabos
Klonas.Vanduo 25/35, 7 ml tekinimui. Druskos - 5 gipso, 4 druskos, 20 CaCl, 10 CaCO3.ProfilisCa+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2247.6 17.0 30.5 205.9 70.2SalinimasRugius su tiek pat salyklo 30 min. 40CViską 50C - 10 min.,62C - 40 min.,72C - 30 min., 78c tekinam. Abaldet efektyvumas, antrinei su medumi alaus kiekį padidinti iki 26,4 :D