Receptas / Comment ça va
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gegužės 8 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilzneris | 3.0 | 4.700 | 73.4 | |
Miuncheno | 18.0 | 1.300 | 20.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.3 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Marynka | 8.2 | 20 | 60 | |
Styrian Goldings | 4.0 | 30 | 20 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentum Mobile FM26 | 12.0 | 81 |
Pastabos
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=NPCX23C
Į misą 5g Kalcio sulfato (gipso)
9ml fosforo rūgšties
53 -> 25min
65 -> 70min
72 -> 20min
77->10 min ir out
Virimas 100min
Į misą 5g Kalcio sulfato (gipso)
9ml fosforo rūgšties
53 -> 25min
65 -> 70min
72 -> 20min
77->10 min ir out
Virimas 100min