Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 30 d.

Parametrai

OG:
1.129
FG:
1.034
ABV:
12.5 %
IBU:
6
EBC:
26
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.500
BEST Munich salyklas 15.5 2.500
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.500
BEST Munich salyklas 15.5 2.500
      10.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 3.9 20 60
Perle (DE) 0.0 5 5
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Pastabos

43C -15 min
3 L 100C vandens
53C -10 min,
1/3 dekokcija (virinimas 10 min)
64C- 45 min
72 C - 5min
78C -10 min, tekinimas (fly)
Virimas 90 min










Komentarai

  • D-11

    2016 m. Balandžio 25 d.
    verdant nugaravo 5 litrai
Prisijungę aludariai