Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 30 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.017
ABV:
6.2 %
IBU:
11
EBC:
16
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.500
BEST Munich salyklas 15.5 2.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 3.9 20 60
Perle (DE) 0.0 5 5
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Pastabos

43C -15 min
3 L 100C vandens
53C -10 min,
1/3 dekokcija (virinimas 10 min)
64C- 45 min
72 C - 5min
78C -10 min, tekinimas (fly)
Virimas 90 min










Komentarai

  • D-11

    2016 m. Balandžio 25 d.
    verdant nugaravo 5 litrai
Prisijungę aludariai