Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Babaušis
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
30.0 ltr
OG:
1.078
FG:
1.014
ABV:
8.4 %
Pirminė fermentacija:
2023-04-23
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2023-05-15
Pastabos:
Iš tikrūjų viriau 24 d.
Salinimas 2-e puoduose.
7 ir 2,7 kg nes karamelinius sudėjau į tekinimą.
7 kg t-67 C su diržu termo palaikymui.Kas 20 min permaišant.
2,7 kg irgi 67 C bet kas 20 min pakeliant t iki 67 C.
Po 60 min salinimo 2,7 kg nusėmus skystąją dalį užvirinau ir 20 min viriau
Dalį supyliau į 7 kg puodą t-73 C ir po 15 tekinau.
24 d. kontolerio t-9,5 +0,5 C, 27 d 10+0,5 C C. 28 d 10,5+0,5C.29 d 11 +0,5C.30 d. 11,5+0,5 C.
1 gegužės t-12 +0,5 C.2 d. apie 17 val t-17 C.
7 gegužės t-2 C.
15 gegužės į 30 l kegą ir 2 vnt 1 l butelius su gliukoze.
Kegas į šaldytuvą su 15 PSI slėgiu
Prisijungę aludariai