Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Pilies bokštas
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
3.5 ltr
OG:
1.068
FG:
1.001
ABV:
8.8 %
Pirminė fermentacija:
2022-01-24
Antrinė fermentacija:
2022-03-07
Išpilstyta:
2022-07-17
Pastabos:
Visą medų kaitinau taikydamas į 127˚, bet pabijojau ir pakėliau iki maždaug 107˚. Puodo centre pradėjo ruduoti, tai kelis kartus pasukiojau, kad kiek persimaišytų ir ruduotų daugiau visu tūriu. Skiedžiau iš pradžių 1,5 l verdančio vandens, o likusį pyliau šaltą. Aušinau puode, pamerktam į šaltą vandenį. Aušinau iki 25˚, bet teko papildyti nugaravusią misą dar kokiu litru šalto vandens.
Mielių pyliau 4 g ir rehidratavau.
2022-03-07 9.2 Brix 1.022
Mielių pyliau 4 g ir rehidratavau.
2022-03-07 9.2 Brix 1.022